maanantai 12. marraskuuta 2007

The Machete, Ravintola Hellä, Tampere 9.11.2007/w. Axegressor

I am lost for words, lost for words, lost for words, FUCK!Se oli sitten semmoinen veto se, ennenkuin mennään The Macheten vetoon, muutama sana lämppäribändi Axegressorista, ikinä en ollut kuullut edes nimeä, mutta rapeeta rässiä tuli puolituntia, laulusta en paljon erottanut, mutta ei se nyt tuntunut olevan edes niin oleellista, fiilis oli kuitenkin ihan jees ja monia lämppärisettejä nähtyäni matkan varrella voin sanoa, ettei tämä bändi ole ollenkaan paskimmasta päästä, hyvin louhittu.
Axegressorin kavereiden roudatessa kamojaan pois ja Massikan miesten asennellessa omiaan, muutama kansamme toivo ohjattiin ulos ravintolan tiloista, miehiä huojutti ilmeisesti liikaa, mutta olihan seuraavana päivänä varmasti kiva muistella miten tiukan setin Massikka heitti. Unissaan.Hellästä sen verran, että enpä ollut ennen tuonne vielä eksynytkään, mutta ihan oli kuin olisi jonnekin louhokseen mennyt, sisustus näytti olevan kirkonmiesten suunnittelema, vain rajoitetusti perkeleitä ja muita sarvijaakkoja.
Lavan edessä oli rautakaiteet joista mossaajat saivat hyvän otteen tukanheilutukseen, näki heti että täällä harrastetaan tätä lajia lujaa, hyvä mesta, äärimmäisen hevi.Warmonger aloitti setin, toimi muuten älyttömän hienosti livenä,(parasta siinä on se intron jälkeen alkava rumpujen mätke, siinä lähtee nimittäin koneet käyntiin välittömästi) muita mieleenjääneitä olivat Inward Spiral, The Taint, Human Being Human,True Nature, Blow by Blow, No Solace(siitä erityiskiitos), Shatters ja tietenkin Lost for Words joka päätti illan. Keikka oli minusta aivan helvetin hyvä, en minä siitä osaa muuta sanoa, minulle kelpasi ainakin ihan kympillä, The Macheten lavasoundi oli aika jykevä ja taustakangas ansaitsee erityiskiitoksen, A4 paperi takaseinässä jossa luki The Massikka, Metallica tyylin kirjoitettuna. Parasta.Tätä kyllä kelpaisi käydä katsomassa useamminkin, ehdottomasti. Kolmen aikaan aamuyöllä kotona, puolitoista tuntia autoilua ihan karmeassa kelissä, lunta räntää vettä, sama oli menomatkalla, mutta se ei ollut turha reissu.
Isot kiitokset Massikan miehille.

Jukka