keskiviikko 5. maaliskuuta 2008

Levyarvio/ Lenny Kravitz: It is a Love Revolution

Lenny Kravitz teki vahvan…eiku väsyneen levyn. Lenny ei ole päässyt retro kuopasta ylös vaan on jo ruvennut kierrättämään omia riffejään. Se polte, kiima ja syke mikä oli, Lennyn 3 ensimmäisellä levyllä tunnusomaista puuttuu tyystin tästä yritelmästä ja ne tappo riffit….missä ne on.
Kädessä on valjua riffien kierrätystä mikä on jo kuultu aikoja sitten. Levyä kuunnellessa pystyin melkein näkemään, kuinka herra Kravitz haukottelee levyä äänittäessään.
Ei tätä voi suositella kenellekään.

Kiitämme: Kravitzin mama said levyä

Moitimme: Todella valjua yritelmää

Jone

maanantai 3. maaliskuuta 2008

Levyarvio/ Rytmihäiriö:Sarvet, sorkat, salatieteet

Eipä ole aiemmat Rytmihäiriön levyt puhutelleet minkään vertaa, Sakara Tour 2006 listalla bändi ei ollut ollenkaan se jota menin katsomaan, mutta tämä uusin Sarvet, sorkat, salatieteet osuu makuhermoon täydellä voimallaan, tämä bändi on muuttanut joitakin asioita ihan selvästi, riffit ovat paljon parempia, kitarasoundi on erinomaisen särö. Onhan tässä yksi akustinenkin biisi, ennenkuulumatonta.
Parasta ovat kuitenkin ehdottomasti biisien sanat, diapamit, Gambina ja leipäveitsi, pyhän kolminaisuuden antiteesi vain noin esimerkiksi mainitakseni.
Jumalaton näytelmä on aivan erinomaisen hieno biisi, ihan parasta ja tässä on sanat ihan huippua. Siriuksen Samurai tosin on tämän levyn SE biisi, aivan tolkuton koukku sisällään se kertoo spurgun tarinaa, Gambina on myös osansa hoitanut tässäkin tapauksessa.
Gambina O.D. sisältää kohdan jossa todetaan mm. missä vitun välissä ehtis duunissa raatamaan, kun herää vitun kännissä ja pitää heti lähtee kaatamaan hautakiviä, spurguhuoria ja gambinaa. Neroutta.
Jos pidät hc metallista, Rytmihäiriö on ehdottomasti sinun bändisi, tämä levy ei jätä kylmäksi, tämä levy on täydellinen oman genrensä edustaja, Rytmihäiriö on nousemassa esiin ja pelkästään sen takia, että se on keskittynyt siihen missä se on hyvä, itsepäisesti.
Täst mie pien.

Jukka