maanantai 5. toukokuuta 2008

Keikkaraportti: Potra, Pub Katse Jyväskylä 25.4.2008

Niinpä niin. Taas on vanha paska nukkunut kaikki illat ja jättänyt keikkaraportin kirjoittamatta, surkeaa toimintaa kaikin puolin.
25. huhtikuuta oli muuten perjantai, päivä jonka olin aloittanut aamulla klo 5.05 kuten kaikki muutkin arkiaamut kun on töihin lähtö, päivä oli pitkä ja tuskaisen kiireinen ja takki oli tyhjä iltapäivällä, taisin oikein tehdä oikeita töitä koko päivän, siis fyysisesti raskaita.
Se ei kylläkään ollut riittävä annos että olisin jäänyt keikalta pois, Pohjanmaan miehet soittavat helvetin asiallista musaa ja asenne on kohdallaan.
Kamera mukaan ja menoks, Pub Katse on ihan siisti mesta, yläkerrassa oli ihan rapee meininki, porukkaa aika lailla ja vähintään puolet nuorempia kaikki kuin minä, paitsi kaverini Turhis joka muuten täyttää kohta 40v ja pukeutuu Uuno Turhapuro asuun, meikkiä myöten. Siis ehdottomasti alan miehiä.
Miehet lauteille puolen yön jälkeen ja louhinta käyntiin. Äärimmäisen positiivinen yllätys livenä, helvetin paljon parempia soittajia ja laulajia kuin olisin ikinä arvannut, tiukkaa, todella tiukkaa ja täsmällistä soittoa, mahtava rumpali, ihan kone.
10 biisin setissä mm. E.M.O.N.E, Raskas, Isänkädestä jne.
Minä muutaman kuvan otin ja totesin mielessäni että ehdottomasti kannatti tulla paikalle, ei väsyttänyt yhtään ja hyvä fiilis kunnon rokin parissa viimeisteli päivän, joka itse asiassa oli jo vaihtunut seuraavan puolelle hyvän matkaa.

Jukka