torstai 21. helmikuuta 2008

Levyarvio/ Animal Alpha:You Pay For The Whole Seat, But You´ll Only Need The Edge

Avausraita Pin You All biisi lyö ilmat pihalle armoa tuntematta, Agnete karjaisee luulot pois sekä tiukasti soittava bändi viimeisteli runttauksellaan lopputuloksen ja siihen tarvittiin vain 2.51 minuuttia.

Mie oon aseeton.

Seuraavaksi onkin hieman säyseempää menoa, mutta jumalauta tuo lauluääni se se ei vaan jätä mitään epäselväksi. Narisevaa, naukuvaa, karjuvaa, räkäistä ja perkeleellisen vahvaa ääntä lähtee tästä persoonallisesti laulavasta naisesta. Levyllä kohkataan välillä aikamoista vauhtia, mutta biiseissä on myös ilmavuutta. Pelkään kohkaukseen ei levy rakennu, vaan väliin mahtuu säyseämpiäkin paloja ja runttausbiiseissä mielenkiintoiset väliosat pitää mielenkiinnon yllä. Mulle tulee välillä laulajasta mieleen Skunk Anansien laulaja Skin, mutta nyt ei ole kyseessä mikään onneton Skunk Anansie kopio yritys.

Bändi soittaa todella tiukasti ja kitaristi viljelee hyviä koukkuja biiseihin. Biisien monet tasot ovat helmiä tällä levyllä ja vahva ote jaksaa kantaa loppuun asti. Levy ja bändi nojaa laulajan vahvaan persoonaan ja todettava on, että ilman Agnetea kädessä ei olisi näin mielenkiintoista levyä. Jos tykkää Skunk Anansie tyyppisestä musasta jossa on vahva ja persoonallinen laulaja, niin tähän levyyn ei voi pettyä.
Norja joka on tunnettu mustasta metallista ja Turbonegrosta on saanut joukkoonsa todella tiukan ja vahvan bändin.

Kiitämme: bändiä tiukasta tiukasta tiukasta levystä.

Moitimme: itseä, kun en ole nähnyt bändiä livenä

Jone