tiistai 16. lokakuuta 2007

Levyarvostelu/ Turbonegro:Retox

Tarjolla tänään, Village Peoplen äpäräveli Turbonegro Norjasta (tietenkin).


Nämä hassusti pukeutuvat ja huonosti meikkaavat miehet, jotka läväyttivät tiskiin punkrock levyn, jota on vaikea ohittaa. New York Dollsin ja MC5:n hengessä tehdyllä levyllä ei ole mitään uutta ja vallankumoksellista, mutta sillä ei ole paskankaan merkitystä, kun levy takoo moukarin lailla.

Levy alkaa räyhäkkäästi We´re Gonna Drop the Atom Bomb biisillä ja samalla sykkeellä jatkaa seuraava Welcome to the Garage Dump. Levystä on mahdoton löytää heikkoa kohtaa, joten kyseessä on tasaisen varmaa ja riisuttua poljentaa.

Biisit Do You Do You Dig Destruction ja Stroke the Shaft saavat jalan enemmän vipattamaan, mutta kyllä se tennari heiluu koko levyn ajan. Levy on taattua kamaa niille jotka tykkää perinteisemmästä ja konstailemattomasta rokista, jossa kitarat rouhii ja melodiat lentää. Asennetta ei näiltä ukoilta puutu ja voisivat sitä myös hieman jakaa näille nuorille tissiposkille Tämän levyn tahtiin tuskin öljytyt miesvartalot painautuvat kiihkeään syleilyyn yön pimeydessä.

Tästä puuttuu Glitter kimallus ja vaaleanpunainen pehmeys. jotka on korvattu hienhajulla särökitaroilla ja rouheella rokkikompilla.

Kiitämme: Bändiä levystä

Moitimme: kerrostaloasumista, joka rajoittaa aamuyöllä jatkoilla tapahtuvaa levyn soittamisen volyymin tasoa.


Jone