tiistai 9. joulukuuta 2008

Keikkaraportti: Manufacturer´s Pride, Lutakko 5.12.2008

...jätkä työntää neulaa poskesta läpi!! mitä, mitä, mitä!?? Circus Mundus Absurdus, The Saviours on asialla, jänis ja joulupukki. Ei perkele, jäikö lääkkeet ottamatta?
Friikkisirkus jota voi huoleti luonnehtia hardcore tyylilajin edustajiksi esittää todella rajua meininkiä lavalla, se kasseista roikkuva kaljakegi on liikaa, myötätuntokipua tuntuu vieläkin, näin tiistaina. Nuo jätkät vetää ketjulla kilpaa toisiaan vastaan, ketju vain sattuu olemaan lenkeissä kiinni jotka on juuri äsken lyöty poskista läpi, tekee varmaan hyvää, muita mieleen jääneitä hommia oli se lekalla vasten rintaa rikki lyöty lecaharkko, se oli kova temppu.
Kiitos herroille, se oli opettavainen kokemus.

Asiaan, Jyväskylän seuraava suuri bändi Manufacturer´s Pride veti Lutakossa keikan, esitti tulevan levynsä Sound of God´s Absence biisit. Corefront oli myös paikalla kuvaamassa keikan tulevalle dvd:lle kokonaisuudessaan, tulee siis cd&dvd, se on pro meininkiä.

Bändi aloittaa louhinnan, erityisen vaikutuksen minuun tekee bändin livesoiton tasokkuus, jätkät osaavat homman todella mallikkaasti ja levyllä on useita biisejä joissa on hienoja koukkuja ja mieleenjääviä kertsejä. Murder Mandate ja Dahlia ovat suorastaan loistavia biisejä, Adeptus Satanicus ja Stillborn Messiah ovat myös ehdottomia suosikkejani.

Helvetin hyvä keikka, levy tulee olemaan monelle yllätys, sillä se on jo tässä vaiheessa erittäin valmista materiaalia, sellaista joka tulee soimaan paljon, enkä tarkoita mitään vitun letkajenkkaa vaan oikeaa murhaa, tässä ei mitään vankeja oteta, vangit pilkotaan ja syödään pois.

Erityisen maininnan ansaitsee bändin bassotaiteilija, joka pystyi vetämään jyrinän kohdalleen ilmeenkään värähtämättä vaikka kiimaiset nartut heittivät hänelle alushousunsa lavalle, hän vain veti ne hiustensa peitteeksi. Näin toimii todellinen ammattilainen.

Odotellaan tässä sitä helmikuuta 2009, ostetaan Manufacturer´s Priden uusi levy pois kuljeksimasta ja nautitaan kyydistä.

Jukka